Tres generacions un mateix objectiu: el servei al client

COMERCIAL GOMILA CATALÀ és una empresa familiar, dedicada a la fabricació i distribució de teixits de punt, amb més de cinquanta anys d’història.

 

Ubicada en una comarca de gran tradició tèxtil, des la seva creació a principis dels seixanta per l’Andreu Català Gascón, ha anat evolucionant i adaptant-se a les necessitats del sector.

 

En els inicis, era un petit negoci de confecció i teixidoria a mans, amb màquines de gran diàmetre i de petit diàmetre per a articles d’ortopèdia. 

L’esforç diari, la feina ben feta i la bonança del tèxtil va fer créixer l’empresa. Pels volts del 1975, amb la incorporació d’en Bartomeu Gomila, gendre de l’Andreu Català, es va reconvertir en una comercial de teixits de punt de referència.

L'any 2003 en Bartomeu Gomila es jubila i els seus fills Tomeu i Mireia, assumeixen la direcció de l’empresa iniciant una nova reestructuració per adaptar-se a la creixent globalització del sector. Actualment, el negoci continua fabricant teixits de punt sota comanda i segons els paràmetres i necessitats de cada client.

La trajectòria de la Mireia i d’en Tomeu, actuals propietaris, es caracteritza  per l’afany en aconseguir, en cada comanda, la màxima qualitat per satisfer les exigències dels clients, que han confiat i segueixen confiant en l’empresa.

 

El seu repte és créixer i augmentar l'actual capacitat de producció per expandir-se al mercat internacional. Tot això, sense desatendre els clients actuals, que cada vegada demanden una major especialització i terminis de lliurament més ajustats.